Skip to content →

HAUST

Eller «Løv is in the air», som de fleste skriver på Instagram der de står og kaster løv opp i luften. Det er høst, kjørligere utendørs og kortere dager. På mange måter er det en veldig koselig tid, samtidig som jeg føler mørket fort tar på. 

Jeg som de fleste andre lever og ånder for lyse friske dager. Men det er mye å glede seg til fremover. Gal og julefrelst som jeg er, gleder jeg meg som et lite barn til desember og alt som hører med. Julemarked, julepynt, god mat og fine samtaler. 

Men nok om det.

Det er høst, andre oktober og jeg er godt i gang med PPU-studiet. Så mye nytt, men SÅ mye spennende. Pendlerlivet går overraskende bra, selv om det er heavy til tider og jeg er så glad for at jeg valgte å gripe denne muligheten. Hva jeg kommer til å arbeide med, det vet jeg ikke enda. Men det jeg vet, det er at det er så verdt å ta sjanser når man er usikker på hva man ønsker å satse på.

Å ha flere muligheter er alltid en bonus. I hvert fall med tanke på hvor mange år jeg skal jobbe fremover i livet mitt. 

Please share my information and spread the word:

Published in Hverdag

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *