Skip to content →

ET NYTT KAPITTEL

Jeg flyttet til Oslo sommeren 2013. Tre år senere hadde jeg plutselig en bachelograd i Markedsføring fra Høyskolen Kristiania. Siden den gang har jeg både arbeidet som Digital Markedsfører og PR-ansvarlig for et arrangement, jeg har studert nettstudier innen Tekstforfatting og Ledelse, og jeg har arbeidet for Aleris.

Høsten 2018 starter nye eventyr. Jeg har nemlig blitt student igjen. Denne gangen ønsker jeg å studere Praktisk Pedagogisk utdanning med fagdidaktikk innen Markedsføring for å kunne kalle meg adjunkt om et år. Denne muligheten kunne jeg rett og slett ikke la passere. Det blir pendling, men det blir også veldig spennende.

Ønsk meg lykke til 🙂

Please share my information and spread the word:

Published in Hverdag Studentlivet Uncategorized

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *