Skip to content →

SOL OG FUGLEKVITTER

Syttende april og strålende sol.  

Det er rart hvor værsyke vi nordmenn blir. I helgen gikk jeg en tur i sentrum og med blå himmel var byen dekt med solglade mennesker, noen iført skjørt, andre med boblejakke – men nesten alle med solbriller og en softis i hånda. Selv satte jeg meg ved vannet og nøt årets første softis toppet med nøttekrokan og sjokkis. Så jeg er visst en av dem jeg også. 

Når vi først snakker om været.. Er det ikke godt å våkne til at solen treffer ansiktet om morgenen, at fuglene kvitrer utenfor soveromsvinduet selv om man bor i byen, lage seg en kopp kaffe og tusle ut på balkongen og puste inn frisk morgenluft (byluft). 

Jeg setter i hvert fall finvær og lysere tider høyt på lista over det som virkelig er hverdagsglede og sann lykke for meg. I solskinn frister alt litt mer, og bare det i seg selv hjelper på etter en altfor lang og kald vinter. Måtte det vare og fortsette. 

Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinne (osv…) 

Please share my information and spread the word:

Published in Hverdag Tankespinn Uncategorized

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *