Skip to content →

23 ÅR OG … ?

Du kan være 23 år og arbeidsledig. Du kan være 23 år og i fulljobb. Du kan være 23 år og tobarnsmor. Du kan være 23 år og student boende i en studentbolig. Du kan være 23 år og grunder. Du kan være 23 år og alvorlig syk. Du kan være 23 år og gravid alene. Du kan være 23 år og eie din egen bolig. Du kan være 23 år og bo i et kollektiv, studere litt men ha et ønske om å slutte. Du kan være 23 år, deltidsarbeidende og på jakt etter kjærligheten. Du kan være 23 år, tjene godt men slite på hjemmebane. Du kan være 23 år, være frisk, sprek og ha det bra. Du kan være 23 år og bruke altfor mye tid på å tenke på andres liv.

Vi har alle en historie. Og det er ikke noe som heter «du er 23, så du burde gjøre sånn og sånn». Alle har vi ulike meninger og lyster og noen ganger går ikke alt som planlagt. Man kan like å planlegge til den minste detalj, men det er livet som bestemmer og ikke deg. 

Det kan være fint og det kan være veldig slitsomt. 

Men vi har alle en historie. Ta vare på de du har rundt deg, men aldri glem deg selv. Du skal trossalt leve med deg selv for resten av ditt liv. 

Please share my information and spread the word:

Published in Tankespinn

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *