Skip to content →

APPLE BLIR PENSUM

Apple har lansert et ettårig program kalt «Everyone Can Code» som handler om å lære seg å kode i programmeringsspråket Swift. 

Over 70 høyskoler og universiteter i Europa får denne muligheten, hvor kurset i Norge kan tilbys på min tidligere skole Høyskolen Kristiania og Westerdals. «Everyone Can Code» gir studentene muligheter til å lage apper for IOS (operativsystemet til Iphone) gjennom programmeringsspråket Swift.  

For å gi en kort innføring i hva kurset innebærer utover informasjonen ovenfor, kommer Apple med eksempler som viser til Airbnb og Tripadvisor. Disse er begge eksempler på programmer laget med dette programmeringsspråket. Programmet kan også benyttes til å utvikle apper innenfor Googles operativsystem Android. Her er med andre ord mulighetene mange. 

Kurset har allerede blitt lansert i USA blant elever på de fleste videregående skolene, mens den videre utviklingen i Europa innebærer å benytte universiteter og høyskoler med studenter som allerede viser/har stor interesse for dette feltet. 

Det blir spennende å følge med på etterspørselen . Den digitale utviklingen skyter virkelig fart om dagen, så dette kan bli interessant. 

Please share my information and spread the word:

Published in Aktuelt Digital markedsføring

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *