Skip to content →

ET BILDE AV «LILLE» DEG

Jeg følger Snapkollektivet på Snapchat. Ukentlig tar dette kollektivet opp viktige temaer der de viser oss og gir oss innblikk i ulike opplevelser og deler erfaringer med oss som ser på. En av mine favoritter er medlemmet Thea, bloggeren bak «Life of oslo» som viste oss en sårbar og ekte side her om dagen. 

Vi er ofte veldig flinke til å trykke oss selv ned, dele usannheter og fokusere på det som ikke alltid går som forventet. Så da hun postet et bilde og skrev følgende ord nedenfor, ble jeg stille og tankene begynte å flyte. 

Thea skrev: Jeg har en venninne som lærte meg verdens fineste mestringsmekanisme. Når du føler deg feil, og tenker og sier negative ting om deg selv, finn et barnebilde av deg og prøv å si det samme til bildet. Du ville aldri sagt de samme tingene til det lille barnet. 

Dette er virkelig en tankevekker. Den lille uvitende, uskyldige versjonen av deg selv er jo fremdeles den du er i dag, bare med flere års livserfaring. Allikevel blir det mye mer utfordrende dersom man prøver å gjenoppta de vonde ordene til et bilde av et lite barn som faktisk er lille deg 

Noe å tenke på denne fredagen. 

Please share my information and spread the word:

Published in Tankespinn

2 Comments

  1. For et godt tips! Vi blir så selvkritiske med årene, og det er synd. Alle er forskjellige, det er jo det som gjør oss unike!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *