Skip to content →

BLANKE ARK MED FARGESTIFTER TIL

2018. Et nytt år med nye muligheter, blir vi fortalt. På mange måter så synes jeg det er godt, forfriskende og oppløftende med en ny start. Når jeg begynner å tenke på året som var, så får jeg mange tanker. For det var et år som inneholdt det meste på både godt og vondt. 

Jeg tror det er viktig å tenke tilbake på det som har vært, det som har skjedd og/eller ikke skjedd. Jeg tror det er viktig å kjenne etter hva som føltes riktig og hva som var galt. Jeg tror det er viktig å være takknemlig, for midt i blant alt vondt, alt tøft og alle utfordringer – så finnes det noe der ute et eller annet sted som egentlig var ganske så fint. 

Hver nyttårsaften sitter jeg med mange tanker. Dette er en dag jeg ofte blir litt sentimental, jeg blir en tanketenker og ofte litt stille. Jeg tenker på alle erfaringer jeg har gjort meg og de gode menneskene som fylte mitt 2017. 

Nå er det plutselig et nytt år, og selv om det kun er den fjerde dagen i året så skal jeg gjøre mitt beste for at dette året blir fint på de aller fleste måter. 

Godt nyttår! 

Please share my information and spread the word:

Published in Hverdag Tankespinn Uncategorized

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *