Skip to content →

NÅR MUSIKKEN BESTEMMER

Å lytte til musikk er virkelig terapi for sjelen, det er befriende, avslappende, beroligende, forfriskende; det føles ekte. Avhengig av hvilket humør jeg er i, setter jeg på ulike spillelister. Musikken bestemmer ofte hva jeg tenker på. Instrumental lounge-musikk eller vakre pianostykker er for eksempel avslappende og gjør meg rolig; enten etter en yoga-økt eller før jeg sovner om kvelden. På trening hører jeg på mer energisk musikk; alt i fra house til RnB og Hip hop. Og jeg tror det er viktig. Jeg tror det er viktig å være åpen for ulike musikksjangre og på den måten tilpasse musikken etter stemning, tidspunkt eller begivenhet. Og det beste av alt – det finnes ingen fasit

På YouTube er det mange vakre Chillstep-lister som kan vare i timesvis, og på spotify er utvalget minst like stort. Lytt til fin musikk du også, og kjenn etter hva musikken gir deg og hva du tenker på når du lytter til dem. 

Please share my information and spread the word:

Published in Inspirasjon Uncategorized

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *