Skip to content →

LOGG AV LITT

Man må ikke alltid scrolle, like, kommentere, dele, tagge, publisere, scrolle enda mer, like, stalke, like enda mer, scrolle og kommentere. 

Jeg har abonnert på et livsstilsmagasin så lenge jeg kan huske, og hver gang jeg mottar magasinet i posten, vet jeg hva jeg skal gjøre. Jeg skal logge av det ubetydelige elektroniske livet og lese for meg selv, bli inspirert og koble av på ordentlig. I blant bestemmer jeg meg også for å lese en bok, dykke inn i en annen historie og logge av mitt eget liv for et øyeblikk. Det er overraskende inspirerende og jeg tror det er veldig sunt. I perioder hvor jeg føler at jeg trenger det kan også podcaster være til hjelp. Musikk kan i mange situasjoner vekke følelser, få meg til å tenke, undre og bekymre – og da er det godt å kunne bevege seg inn i andre menneskers verden og glemme sitt eget for en liten stund.

Please share my information and spread the word:

Published in Hverdag Inspirasjon Uncategorized

2 Comments

  1. Hei Samira.

    Så veldig hyggelig å besøke deg her, og jeg er enig med deg. Det er viktig å koble fra det elektroniske livet fra tid til annen. Verden er jo i stadig endring og den elektroniske verden er blitt en stor del av livet til mange av oss. Vi bør alle ta oss tid til å leve i nuet og la hjernen få hvile fra den enorme informasjonsflommen som vi påvirkes av hver eneste deg. Jeg vokste jo opp uten, og kjenner godt livet før dataalderen. Noe har vi vunnet og noe har vi tapt på veien.

    Beste hilsen Ingrid

  2. Tusen takk for en fin kommentar Ingrid 🙂 Det er jeg virkelig helt enig i. Jeg tror man kommer langt dersom man bare er bevisst på hvor avhengig man er til tider. Jeg ønsker deg en fin helg! :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *