Skip to content →

HØSTEN TJUESYTTEN

Gradene synker, bladene har allerede begynt å endre farge og blomstene har gjort sitt denne sommeren. De fleste er tilbake i jobb, og den travle hverdagen er i gang. Med solkysset hud, fregner og sommerbleket hår er de tilbake. Trøtte fordi alt handler om rutiner, og fordi en hverdag fylt med plikter er en tøffere hverdag for de fleste. Men siden det er hverdagene det er flest av, så handler det om å finne en balanse, også her. 

— Som å unne seg den beste frokosten før man går ut døra om morgenen, eller den berømte morgenkaffen; enten i senga eller på en kaffebar i nærheten. Kanskje det handler om å ringe en venn på vei hjem fra jobb og spise en fantastisk middag sammen for å skape en lørdag ut av en lillelørdag (onsdag). 

Likevel er høsten rett rundt hjørnet. Åttende august, og vi kan offisielt kalle denne måneden for en høstmåned. Kjørligere kvelder og morgener. Litt godt, enda mer behagelig og kanskje litt kjipt på en og samme tid. Men når man vet hva høsten kan bringe av gleder og kos, så er det kanskje helt greit. Varme pledd, te, kaffe og kakao. Masse spennende på tv-skjermen, tente lys, vakre farger utendørs helt uten filter og ull på ull, lag på lag og varme plagg. 

Det handler om å skape seg en trygghetsarena uansett hvor du befinner deg. De sier så. 

Please share my information and spread the word:

Published in Hverdag

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *