Skip to content →

TAKKNEMLIGHET OG FRIHET

Nå som jeg arbeider hjemmefra for et sesongbasert arrangement, litt hvor jeg vil og når jeg vil – så er jeg opptatt av gode rutiner og passer derfor på å arbeide i gode omgivelser. Slik som i dag når solen skinner. Jeg har tatt med meg pc, kaffe, fin musikk og croissanter ut på verandaen og her har jeg planer om å sitte til andre plikter venter senere. Å ha det godt rundt seg, både når det gjelder hvem man omgås med og har i livet sitt, og hvordan man materielt sett har det på jobb eller skole er helt avgjørende for meg. 

Jeg jobber for eksempel ikke like godt på toget, og pleier derfor å bruke tiden jeg befinner meg i kollektiv transport til å lytte til fin musikk, podcaster, slappe av, sove eller ringe noen jeg er glad i. 

Jeg benytter derfor anledningen og det fine været i dag til å ta med meg arbeidet ut. Sånn sett har jeg det innmari bra når jeg har en del å gjøre på solskinnsdager også. 

Jeg er flink til å sette av tid til å lage god kaffe, grønn te, til å steke croissanter, til å sende meldinger, til å ringe, til å strukturere og til å planlegge, til å gjennomføre, men også til å drikke vann, smøre meg inn med friske oljer og kremer, men også til å puste, til å tenke høyt og skrive det ned, til å trives i stillhet, og dermed legge musikk vekk noen øyeblikk i løpet av en dag. 

Om ikke lenge, er jeg tilbake i byen igjen. Men først:
Familietid, jobb og tilstedeværelse i barndomshjemmet. 

Please share my information and spread the word:

Published in Hverdag

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *