Skip to content →

KLAPP PÅ SKULDRA

Onsdag for noen dager siden gikk jeg nok en gang ut av eksamenslokalene, med tøybagen min, en sliten kropp og et tomt sinn. Jeg gjennomførte min siste eksamen. Dette halvåret har jeg tatt to emner på Høyskolen Kristiania Nettstudier i både Ledelse og Tekstforfatting. Sistnevnte fordi jeg liker å være kreativ og jobbe med tekst, og ledelse fordi jeg tror det er viktig å ha innsikt i på generelt basis. 

Det er alltid så rart når man sier seg ferdig med noe, når man leverer en oppgave man har jobbet så hardt for, og når man drar hjem og rydder bort bøkene. Og så var det kapittelet over, liksom. Men så må jeg heller tenke at jeg har lært masse, fått enda flere erfaringer og gjort mitt beste. For det har jeg søren meg gjort. Jeg har jobbet med studiene og sjonglert dette med jobber ved siden av. 

Klapp på skuldra. 

Please share my information and spread the word:

Published in Uncategorized Utdanning

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *