Skip to content →

DE MORGENENE …

Du vet de morgenene når du våkner opp av deg selv, fordi du har fri, ferie eller kan. De morgenene du snur deg fra side til side i sengen med god samvittighet. De morgenene du ikke har noen planer, og kan bruke verdens lengste tid på badet, ved frokostbordet. De morgenene der du kan ta med deg kaffekoppen ut på verandaen, titte bort på Beia-fjellet, de høye store, mektige fjellene langt der borte. De morgenene hvor du kjenner vinden flagre i det krøllete håret. De morgenene hvor du vet at selv om været er grått og mørkt, så kan dagen bli fargerik og lys. De morgenen hvor du innser at alt blir hva du gjør det til, og de morgenene der du virkelig forstår at det å være hjemme hos familien, i barndomshjemmet faktisk er ganske så idyllisk og livet er meningsløst uten. 

De morgenene. 

Please share my information and spread the word:

Published in Hverdag Tankespinn

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *