Skip to content →

NÅR JEG ER SELVSTENDIG, SÅ TØRR JEG MER

I den sesongbaserte jobben jeg har for et arrangement, føler jeg meg veldig heldig. For det første så får jeg jobbe med noe jeg er genuint interessert i, noe som fenger meg, og som gjør at jeg får være kreativ digitalt. For det andre så jobber jeg ganske selvstendig. Jeg gjør alt arbeidet hjemmefra når jeg vil, og strukturerer og planlegger dagene mine slik det passer meg best. Selv om det tar mye tid, så er det helt greit – nettopp fordi jeg har det så gøy.

Å jobbe med sosiale medier og kommunisere med følgere og jobbe for å skape engasjert innhold er veldig spennende. Det gir meg mye, og jeg lærer enda mer hver eneste dag. Ettersom jeg hadde denne jobben under fjorårets arrangement også, har jeg allerede gjort meg opp en rekke erfaringer som gjør at jeg kan videreutvikle meg desto mer denne gangen.

Det er denne selvstendigheten jeg får som gjør at jeg tørr mer, jeg vet jeg har frihet, og da tørr jeg også å satse. Jeg tørr å være kreativ, og jeg tørr å gjøre endringer dersom jeg føler for det. Jeg tror det er veldig viktig å få muligheten til å jobbe litt for seg selv eller ha egne ansvarsoppgaver tidlig. Å føle at andre kollegaer stoler på deg er noe jeg setter veldig stor pris på, og en drivkraft til å ville arbeide for et bedre resultat enn i fjor, selv om også det var veldig bra. 

Jeg er derfor veldig spent på tiden fremover, og skal gjøre alt jeg kan for å levere relevant innhold som kan fenge de aldersgruppene arrangementet ønsker å møte. 

#klapp #på #skulderen #dette #skal #gå #bra 

Please share my information and spread the word:

Published in Erfaringer Karriere og drømmer

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *