Skip to content →

GI STILLHET EN STEMME

Vi forflytter oss fra sted til sted, utfører plikter og gjøremål, lager avtaler, kler på oss, lager mat, spiser, drikker og trener til musikk. Vi bytter mellom favoritt-spillelistene avhengig av humør og sinnstemning, og tror det fungerer. Og tro meg, musikk er fantastisk. 

MEN.

Det er like viktig å være komfortabel med å ha det helt stille også. Å tørre å gi denne stillheten en stemme, la den bare være og rett og slett prøve å nyte. Mens du spiser middagen din, kan du prøve å sitte ved bordet uten musikk og uten TV, uten snapchat og uten andre. Bare deg selv. Bli venn med deg selv og stillheten. For selv da er det ikke helt stille. Det er alltids en sirene utenfor, i hvert fall i byen, eller en vaskemaskin som surrer og går, fuglekvitter utenfor eller noen som kjører utenfor. 

Jeg har blitt mye flinkere til å bli oppmerksom på de dagligdagse lydene vi omgir oss med hver eneste dag, som vi glemmer og legger til side fordi musikk, tv og sosiale medier stjeler tilstedeværelsen og oppmerksomheten vår. Jeg sier ikke at det er skadelig, for alt med måte mener nå også jeg.

MEN.

Jeg vet at det ikke skader å utføre noen små endringer en dag i blant. Når du kommer hjem etter en lang dag fra enten skole eller jobb – prøv å ha det helt stille rundt deg en times tid, og innse hvilke underverker det gjør på en sliten kropp og et tomt sinn. 

Please share my information and spread the word:

Published in Hverdag Tankespinn Uncategorized

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *