Skip to content →

TIDEN STÅR STILLE

Vi forflytter oss fra det ene til det andre hjemmet, drikker av fine kaffekopper, skimter sola langt der borte, bak de fjellene, hører fuglekvitter og barn som løper rundt. Lukten av god mat på kjøkkenet, smil og fine samtaler mens klokka tikker.

Tiden går, og så er vi utendørs, vi er røde på nesetuppen, lua er på, har varm jakke og gode sko. Leter etter påskeegg, gjør rampestreker utenfor huset og ler, før vi gjemmer oss slik at vi ikke skal bli oppdaget. Fortsetter å gjøre enda flere rampestreker, mens vinden suser som aldri før, temperaturen synker og det nærmer seg middagstid. Sånn på ordentlig. 

Alle sitter rundt bordet, tallerkner, kopper, fine glass og bestikk, servietter, tente lys og god lukt. Et godt måltid skal nytes sammen med de som betyr mest, de som alltid er der for deg, de som du kan le med, gråte med, være deg selv med hver dag og hele tiden. 

Ferie er viktig. Familie er alt

Please share my information and spread the word:

Published in Hverdag Tankespinn

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *