Skip to content →

PÅSKEFERIE

Klokken passerer 15, og arbeidsdagen er over. Om få minutter sitter jeg i en bil, på vei hjem til fjell og familie. Flere timer senere er jeg plassert i barndomshjemmet. Fyr i ovnen, vind i lufta, et stort hus og god plass. Tacoen venter. Familietid. Vi sitter rundt bordet, telefoner er lagt vekk, tven er slått av og musikken er ikke tilstede, bare stemmer som fører til gode samtaler, morsomme samtaler. Rett og slett de interne samtalene man har i en familie etter noen uker i fra hverandre. 

Det er påskeferie. I hvert fall for noen dager. Mange dager, gode dager. Planene er få, og det bevisst. For ferie for meg er å ta dagene som det kommer, med mindre man skal på en skikkelig reise. Når jeg er hjemme hos familien vet jeg at vi får fine dager uansett. Så etter en kaffekopp, en kakaokopp, et glass vann og en bedre frokost, sitter jeg nå plassert i stua og ser ut av vinduet på fjellet langt der borte. Fyr i ovnen, og stille i huset. En ro som kun ferier har. Og jeg er så takknemlig, for jeg vet at også denne ferien vil ta slutt noe tidligere enn i fjor og da er det bare å nyte, være takknemlig og logge av litt. 

GOD PÅSKE 

Please share my information and spread the word:

Published in Hverdag Oslo-livet

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *