Skip to content →

DIGITAL PLANLEGGING

Sesongbasert jobbprosjekt. Ærlige meninger. 

I år som i fjor, er jeg Digital Markedsfører og PR-ansvarlig for et arrangement i Hallingdal der jeg kommer fra. Vi er allerede godt i gang med planleggingen, og artistslipp og konkurranser er under produksjon for publisering. Jeg syntes det er veldig gøy å få muligheten til å fortsette å jobbe med dette, utvikle meg enda mer og setter innmari stor pris på at jeg har den friheten jeg har. 

I dag har jeg derfor brukt noen timer på å planlegge, klargjøre noen innlegg for publisering og gjøre meg opp noen tanker om hvordan jeg ønsker å publisere og annonsere denne gangen. Arrangementet vil foregå fra 06-09.juli så jeg har mye jeg må få ordnet de neste ukene. Flaks at det er suupergøy! 

Nå skal jeg redigere noen bilder, sende litt mails og klargjøre den kommende ukens innhold på Facebook siden deres.

Dere kan følge Facebooksiden her

Please share my information and spread the word:

Published in Digital markedsføring Erfaringer Karriere og drømmer

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *