Skip to content →

MORGENSTUND

De aller fineste dagene (selv for et ihugget B-menneske), er når man står opp før byen har våknet, når det er stille utenfor og sola er på vei opp langt der borte, når jeg tar opp rullegardinen og slipper lyset inn, lager meg en god kopp kaffe, smører ansiktet med deilige oljer og tar frem høytaleren og lytter til musikk.

Når jeg setter meg godt til rette, om det fremdeles er på soverommet eller i stua, og begynner å jobbe, når jeg tenker over hva jeg skal i løpet av dagen, lukker øynene og kobler helt av i fem minutter mens jeg lytter til favorittsangen min, og når jeg sender melding til vakre mennesker fordi de betyr mye for meg.

Når magen rumler, og smoothien lages og nytes mens jeg åpner vinduet og kjenner den friske morgenluften bevege seg mot der jeg sitter, og når fuglekvitteret begynner som aldri før, og tilfører de flotte sangene en ekstra klang, som gjør det hele til en helt spesiell morgenstund.

Når jeg mottar svar på meldingene jeg sendte, og når jeg lager meg en stor karaffel med vann og bær som skal nytes mens jeg oppdaterer meg på verdens nyheter og venners bilder i sosiale medier.

Når jeg får en telefon som spør om jeg vil være med på en gåtur eller drikke en kopp te i godt selskap, og når jeg takker pent ja og bestemmer meg for at akkurat denne dagen skal bli en av de beste, fordi det er hverdag, og hverdager er det flest av.

Please share my information and spread the word:

Published in Hverdag Oslo-livet

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *