Skip to content →

KVINNEDAGEN

Kjære alle kvinner, og menn (les). 

Du er god nok, akkurat som du er, og du skal ikke føle deg annerledes, fordi at du er kvinne. Vi kvinner er nødt til å kjempe for det som burde være helt allment; nemlig like rettigheter. For vi tjener fortsatt mindre enn menn. Det finnes mange færre kvinner enn menn i lederstillinger. Kvinner er fremdeles overrepresentert i deltidsjobber. Unge kvinner må fremdeles kjempe hardere enn menn på jobbintervju, på tross av at vi er kvinner. 

På tross av vi er, hvaforno? 

Vi må kjempe for likestilling. For selv om vi har kommet lengre i Norge, enn i mange andre land, så er det så innmari viktig å vise sin støtte, kjempe for en videreutvikling av noe jeg mener burde være en selvfølge. 

Ikke la kvinner bare være kvinner og menn være menn, la oss bare være mennesker uavhengig av kjønn. 

Please share my information and spread the word:

Published in Aktuelt Samfunn og engasjement

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *