Skip to content →

NUMMER SJU #SØNDAG

SØNDAGER ER FINE ALTSÅ. 

Det er noe helt spesielt med disse dagene. Fem hektiske dager er forbi. Dager fylt med stress, plikter, gjøremål, avtaler, men også dager som gir erfaring, lærdom, kunnskap, spesielle møter, gode samtaler, enda bedre mat, kaffekoppen som redder tidlige morgener, og ullpleddet som gjør enhver kveld magisk.  

12:03 KAFFEKOPP 1-2-3 ♥

Men tilbake til søndager. For selv om jeg er tjueto og et halvt år, så betyr denne dagen fremdeles en hel del for meg. Du vet når man våkner av seg selv, lager seg en kopp kaffe, tusler rundt i morgenkåpen, ser dårlig tv, lager seg nok en kopp kaffe, og spiser litt frokost. 

Søndager er til for å nytes innendørs, men også utendørs for min del. Ut i vær og vind, men helst sol og varme. Når man går ut døra og den spesielle stemningen tar overhånd i Oslos gater. Når alt man vil, er å gå og gå uten mål og mening, kjøpe meg seg et ferskt brød på veien, holde en hånd, smile og snakke om uken som har vært, eller uken som kommer. 

SØNDAGER ER FINE ALTSÅ. 

Please share my information and spread the word:

Published in Hverdag Oslo-livet

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *