Skip to content →

HVERDAGSHYSTERI

Så er det tirsdag igjen, og månedens siste dag. Helt surrealistisk og tenke på at vi beveger oss ut i mars måned allerede i morgen. Det er nesten så jeg syntes det er litt kvalmt midt opp i det hele. For hvor ble februar av? Tjueåtte dager er snart over, og det på null komma niks.  

Jeg prøver å bli flinkere til å nyte de øyeblikkene hvor jeg har helt fri, og gi meg selv lov til å koble helt av. For det er sannelig ikke enkelt. Man kan jo liksom alltid gjøre noe, og denne «noe» kan fort ta litt knekken på deg. Den håpløse klesvasken, oppvaskmaskina som burde blitt tømt og gulvet som burde blitt vasket. Alle har jo vært der, og alle klarer seg jo. Jeg tror det er viktig å bare innse at man ikke kan være et supermenneske, dersom det er noe som finnes. At det er helt greit å tenke litt mer på seg selv, belønne seg selv…

og gi litt mer f. 

For dagene går, ukene flyr avgårde og det er helt lov å gi seg selv rett til å prioritere litt annerledes i blant. Jeg tror det er viktig å forstå at dette ikke handler om at man ikke strekker til, men at man bare er flink – til å ta vare på seg selv. 

Trenger du litt mer søvn denne uka, så gi deg selv mer søvn og aksepter at leiligheten er litt mer rotete. Man må faktisk gi og ta, også når det gjelder disse «hverdagspliktene». Føler du det er lenge siden du traff ei venninne eller en god venn sist, så ta initiativ og planlegg et besøk. 

Jeg tror det er så innmari viktig å sette seg ned og tenke litt over hvordan den siste tiden har vært, og hvordan man har hatt det. For da blir det innmari mye enklere å hjelpe seg selv i tiden som kommer.

God tirsdag! 

Please share my information and spread the word:

Published in Aktuelt Erfaringer Hverdag Oslo-livet Tankespinn

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *