Skip to content →

«SOSIALHJELP ER FOR DE LATE SLASKENE»

Bildet hentet fra FrP sin Facebookside. 

FrP. Et politisk parti. Et parti som alle andre parti ønsker å fremme sine kampsaker og hjelpe folket. FrP. Et politisk parti som alle andre parti også er tilstede i sosiale medier og trykker på «publiser»-knappen flittig. FrP. Et politisk parti som i kveld nådde strupen for min del. Å publisere et innlegg der formålet er å formidle at unge mennesker som mottar sosialhjelp skal delta i en eller annen form for aktivitet er en ting. Det er sikkert bra for noen, veldig bra for andre, og veldig utfordrende for noen andre. Men det er ikke poenget. 

Når FrP velger å fremstille et slikt poeng ved å legge ved et bilde som legger alle under én kam mister jeg ord. Ord blir fattige. Et bilde av en mann, en slask som slapper av på sofaen med en halvspist burger og litt pommes frites. En slask som har late dager. En skikkelig latsabb. 

Hva i alle dager vil dere med dette, FrP? 

Jeg kan forstå at dere prøver å appellere til alle luringene der ute, de som faktisk snylter og utnytter det norske systemet. Men vet dere hva dere egentlig viser? At navere er ubetydningsfulle idioter som ikke gjør en dritt, som sover lenge, som nyter junkfood (som om de tjener fett på sosialhjelp), og nyter av velferdsgodene landet vårt har. 

Jeg har sagt det før; at det lønner seg å publisere kontinuerlige oppdateringer på Facebook for å engasjere følgerne, og inspirere dem. Men når et av Norges ledende politiske parti velger å utnytte muligheten på denne måten, kan de like så godt lukke munnen og forbli i stillhet. 

Please share my information and spread the word:

Published in Aktuelt Samfunn og engasjement Uncategorized

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *