Skip to content →

FREDAG DEN TRETTENDE

Også ble det fredag, den trettende faktisk. Intet mer, intet mindre. Og selv om sola skinner og himmelen er blå, så skimter jeg frostrøyken til de forbipasserende idet jeg beveger meg mot folkelivet, bare noen hundremeter fra ytterdøra. For slik er tigerstaden, og slik kommer den til å fortsette å være. En morgentur som rydder opp i sjelen, hjelper kroppen med å koble fullstendig av, og som gjør at også denne dagen kommer til å bli en skikkelig fin en. 

Med fredagsfølelsen godt i behold, drikker jeg kopp etter kopp; noen med kaffe, andre med te. En kombinasjon som uten tvil kan kategoriseres som hverdagslykke for meg. Med varm drikke i kroppen, og en rød nesetipp, beveger jeg meg tilbake. Solen skinner sterkere nå, lydnivået er betraktelig høyere fordi trafikken går sin gang og alle menneskene beveger seg fra det ene til det andre. Noen er kanskje litt ekstra glade i dag, for TGI Friday, mens andre irriterer seg over denne håpløse fredagen den trettende. Jeg derimot, kunne ikke brydd meg mindre – for fredag er fredag og helgen skal bli skikkelig fin. 

Please share my information and spread the word:

Published in Aktuelt Hverdag Oslo-livet Tankespinn Tekster Uncategorized

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *