Skip to content →

ET NYTT KAPITTEL

Enda et kapittel er lukket, pakket inn i sølvpapir, noen papirbiter er revet ifra hverandre, mens andre forblir i 2016-boksen. Trehundreogseksifem dager med lærdom, erfaringer, gjennomførbarhet, flotte mennesker, frisk luft, nye impulser – slik livet er.

Kapittelet er lukket, selv om noe i meg fremdeles vil ta lærdom av året som var, og bruke dette for å mestre og gjennomføre det neste året så bra som overhode mulig. Selv med ulike opplevelser, gode som dårlige, erfarer man – og jeg er klar. Klar for nye utfordringer i en alder av tjueto, som i løpet av dette året blir tjuetre. Et nytt år, et år eldre. 

Jeg er klar for hverdagen med A4-livet og plikter som kaller, stå opp om morgenen, gjøre noe, ha dager med mye å gjøre, og dager med fri. Kombinere litt studier med jobb og andre prosjekter,

huske å puste og trives med seg selv.

Handle mat maks to dager i uken, utforske enda mer på kjøkkenet, bevege meg i frisk luft og tilbringe tid med kjente og kjære. Og mens månedene går, så skal jeg gjennomføre det jeg har begynt på, og senke tempoet i hverdagen. Dere vet det eneløse maset av hverdagsproblemer man skaper seg selv, fordi man alltid skal være så himla tilgjengelig for alle og enhver, ti ganger mer pliktoppfyllende enn før, og supermann på alle plan. 

Jeg skal være menneskelig. 

Noe skal jeg fikse, andre ting skal jeg bli bedre på, og noe skal jeg kutte fullstendig ut. Jeg har erfart mye i året som var, og skimter en strøm av godhet i året som kommer. 

Og mens solen skinte idet jeg passerte St. Hanshaugen i morres, pustet jeg inn frisk byluft og kjente frostrøyken bevege seg rundt meg. Med håret flagrene i vinden, en velsmakende kopp svart kaffe på Kaffebrenneriet og et veldig hyggelig møte, kunne jeg ikke annet enn å smile – med øynene. 

Måtte 2017 bli MITT år. 

Please share my information and spread the word:

Published in Aktuelt Hverdag Tankespinn Tekster

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *