Skip to content →

DOKUMENTARSERIEN «INNAFOR»

Tidligere har jeg fortalt dere hvor mye dokumentarserier, eller dokumentarer generelt interesserer, og ofte fascinerer meg. Jeg synes NRK og p3 har innmari mye bra å levere, og derfor tenkte jeg å tipse dere om det siste gode tilskuddet i dokumentargjengen; nemlig den nye undersøkende dokumentarserien «Innafor». 

Serien følger programlederen Emma Clare Gabrielsen som utforsker mange interessante tema, og som gir innblikk i mange menneskers liv og ulike tankesett. 

I et intervju på NRK sine nettsider, uttrykker hun blant annet:

«At man hele tiden får møte nye mennesker og lære nye ting, gjør journalistikken til det mest givende yrket jeg kan se for meg. Tenk å få penger for å være nysgjerrig, sier hun og blir rørt av tanken»

Første og andre episode har allerede blitt lagt ut, og jeg har sett dem begge. Første episode handler om den stadig økende trenden for kosmetiske operasjoner, og i episode to går Emma inn i en verden av gråsoneprostitusjon på nett. 

Jeg vil anbefale deg å se dokumentarserien her

Please share my information and spread the word:

Published in Funnet på internett Samfunn og engasjement

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *