Skip to content →

FUNNET PÅ INTERNETT #2

Når man sitter med nesa dypt inn i pc-skjermen noen timer daglig, så kommer man automatisk over mye nytt og nyttig, uinteressant, smart eller bare veldig fascinerende. Denne uken har jeg kommet over dette: 

  • P3-dokumentaren «Dødsprofesjonell» som ga meg frysninger. I denne dokumentaren møter man den 26 år gamle gutten Hans Magnus Gullingsen som arbeider som Gravferdskonsulent i Gravferdsbransjen. Rørende, med mange inntrykk, spesielle følelser – men nyttig. Alle skal jo avslutte livet en eller annen gang (…).
  • P3-dokumentaren «Spor 19«, der vi møter Bassel Sylvester Østerklev (22) som reiser til Oslo s for å møte vennene sine, og ikke for å reise, rekke, eller bytte tog. 
  • Boken «Stille«, som handler om å være introvert i en verden som aldri slutter å snakke. Boken viser hvordan de som skriker høyest, får et fortrinn og viser mange gode historier fra arbeidslivet og studentlivet som eksemplifiserer forskjellene mellom introverte, ambiverte og ekstroverte sjeler der ute. 

 

Please share my information and spread the word:

Published in Aktuelt Funnet på internett Lister Uncategorized

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *