Skip to content →

I blant så foretrekker jeg å oppsummere måneden som har vært her på bloggen, og derfor tenkte jeg det ville passe fint med en oppsummering av høstmåneden; september. 


september

FRITID OG INTERESSER

September har vært en fin måned. Jeg har sett uttallige dokumentarer, nettserien «Stuck», lyttet til podcaster og begynt på et par bøker. Jeg har vært utendørs og latt meg fascinere av den vakre naturen som sakte men sikkert er blitt så fargerik og fri. Utover dette, har jeg blogget og skrevet flere tekster.  

UTDANNING OG ARRANGEMENT 

I midten av måneden, hadde jeg avslutningsseremoni på Folketeateret i Oslo etter vel gjennomført bachelorgrad i markedsføring. Taler, fin musikk og følelsen av å ha mestret tre år med hardt arbeid, forså å motta det endelige beviset på en lang, men lærerik reise. En helt fantastisk følelse.

Noen dager etter avslutningsseremonien, kunne jeg hente det offisielle vitnemålet på skolen. Mitt store verk og verdipapir, som jeg så fint kaller det. Jeg føler meg heldig, og det har jeg lov til å være. 

 

Please share my information and spread the word:

Published in Aktuelt Hverdag Oppsummering Oslo-livet Uncategorized

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *