Skip to content →

SNAP-KOLLEKTIVET

Det å være seg selv, skal være mer enn bra nok …  

Denne sommeren har jeg hatt litt ekstra god tid; tid til å tenke, reflektere og lese. Derfor tenkte jeg å presentere et veldig kult og særdeles nødvendig konsept som jeg håper og tror kan hjelpe flere der ute. 

26.juli, gikk 11 bloggere sammen og laget en felles Snapchat-konto med navn «Snap-kollektivet«. Formålet og hensikten med dette prosjektet er å skape en åpen og ærlig dialog, hvor viktige tema blir satt på agendaen og belyst. Carina Behrens var første kvinne ut, og hun valgte å presentere prosjektet som følger:

Vi har laget et en felles snapchatkonto i håp om å inspirere til et mer åpent og tolerant samfunn. Et samfunn hvor det er greit å vise følelsene sine. Et samfunn hvor det er greit å være annerledes, være åpen om det som er vanskelig, og et samfunn hvor det å være seg selv skal være mer enn greit nok.

Hver og en av disse fantastiske kvinnene har én dag hver, og rullerer – for å formidle sitt syn og sine erfaringer rundt de tema som er gjeldende; uke for uke. På den måten får man som følger et personlig innblikk i de ulike kvinnenes liv #bakfasaden. Kvinnene deler tanker og drømmer, oppturer og nedturer, utfordringer og hverdagslige sysler; rett og slett hvordan det er å være kvinne i 2016. 

Jeg har vært en av deres følgere siden åpningsdagen for snart en måned siden, og fy søren så viktig dette er. Ikke bare den åpenheten disse kvinnene formidler, men den særegenheten og annerledesheten de tørr å vise, så ekte og så ærlig, helt upyntet. De er alle helt forskjellige, med sterke meninger og enorme pågangsmot, og jeg blir daglig inspirert av deres formidlingsevne. Noen av temaene de har hatt hittil, er «hvem de er», forhold til egen kropp» og «hva de digger». 

Det jeg liker spesielt godt med disse kvinnene, er at de alle har en historie å fortelle; engasjerte og unike historier som gjør at man plutselig ikke føler seg så annerledes likevel. Historier som får meg til å ville tro på menneskeheten og innse at det finnes så fantastiske mennesker der ute, mennesker som faktisk vil hverandre godt, som ønsker å bidra, og som vil hjelpe til. 

Tommel opp til slike engasjerte kvinner som dere. Snapchat kan brukes til så mangt, og dere benytter virkelig muligheten til å sette lys på noe av det viktigste vårt samfunn står overfor av utfordringer; aksept, respekt, toleranse og åpenhet.  

Følg «Snap-kollektivet» på Facebook, og sist men ikke minst; på SNAPCHAT (med samme navn). 

 

Please share my information and spread the word:

Published in Aktuelt Erfaringer Inspirasjon Tankespinn

4 Comments

  1. Oj. Takk for så fine ord. Detta betyr MASSE for meg og resten av gjengen i Snapkollektivet. Detta va grunnen te at me starta det. Så takk. Takk for at du følge oss og for at du ser viktigheten av det ❤️

    • Så utrolig hyggelig å høre! 🙂 Veldig koselig at du har sett og lest innlegget. Dere gjør en fantastisk bra jobb! <3

    • Bare hyggelig Carina! 🙂 Setter så utrolig stor pris på at du har sett og lest innlegget <3
      Jeg setter veldig stor pris på det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *