Skip to content →

Veien videre …

Tiden flyr avgårde. Mitt nest siste semester på Markedshøyskolen er ved veis ende, og om kun en uke er jeg ferdig og kan ta juleferie med god samvittighet.


Dette semesteret har vært svært krevende med mange store og omfattende eksamener, bacheloridémyldring, arbeidskrav, kveldseminar i økonomi, gruppeoppgaver og individuelle oppgaver.Skjermbilde 2015-12-09 kl. 23.38.06

Det er utrolig hvor mye jeg har lært i løpet av 2,5 år. Jeg føler det først var når jeg begynte på høyskole, at jeg innså hvor spennende og engasjert jeg kunne være, og hvor interessert jeg var/er i å lære fordi jeg har valgt riktig retning. Jeg har likevel vært usikker på veien, men aldri gitt opp. Jeg har jobbet og gjennomført, og det føles godt med en 100 % studieprogresjon frem til nå. «Klapp på skulderen». 

Likevel var det først i fjerde semester at jeg virkelig innså hva jeg faktisk interesserer meg for. Å få muligheten til å bruke et semester på ett fag, er virkelig noe jeg unner og anbefaler alle som har mulighet. Vi snakker dybdeforståelse, refleksjon og praktiske case med svært kompetanserike forelesere. Valgfaget digital markedsføring fikk meg til å forstå hva jeg ønsker å fokusere på fremover, hvilken retning jeg vil gå og hva jeg kommer til å kjempe for å kunne jobbe med på fulltid.

I tillegg har en jobb fått en helt annen betydning for meg. Det er ikke lenger et alternativ å sikte seg inn på de største jobbene, de mest profilerte stillingene eller de arbeidsplassene som krever et enormt utdanningsnivå på papiret for å kunne slå igjennom.

For meg handler en jobb om å finne et sted som blir som sitt andre hjem, et sted for respekt og gjensidig forståelse.

Et sted jeg kan gjennomføre, være fornøyd og føle at jeg får utfordret meg selv hver eneste dag. En jobb er så mye mer enn høy lønn, pene lokaler og unike bonusordninger. En jobb for meg skal representere en del av meg, og jeg skal være stolt av den jobben jeg får uavhengig av sted eller stilling.

Veien videre er fremdeles usikker. Førsteprioritet er selvsagt å gjennomføre siste semester, skrive en bacheloroppgave jeg kan være stolt av, og søke jobber. Jeg har også lekt med tanken om litt mer journalistikkforståelse, så jeg får se hva som skjer. Det jeg vet; det er at jeg skal fortsette å jobbe hardt. Jeg kan ikke gi meg nå. Leken har bare så vidt begynt.. 

Please share my information and spread the word:

Published in Erfaringer Tips og erfaringer Uncategorized Utdanning

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *