Skip to content →

EN NY START

Høsten er kommet og mitt nest siste semester er i gang på Markedshøyskolen. Helt surrealistisk å vite at jeg om bare noen få måneder sitter (eller hopper av glede) med en bacheloroppgave i hånden og er klar for nye eventyr med en utdanning i ryggen. Veien videre er fremdeles uklar; nye studier, master eller fulltidsjobb. Men det jeg vet, er at jeg skal fortsette å jobbe hardt fremover, begynne å tenke på et aktuelt bachelor-tema, samt jobbe målrettet gjennom de fire nye fagene for høsten.


Høstens fire fag:

  1. Service og tjenester
  2. Merkevarebygging
  3. Økonomi og samfunn
  4. Strategi og markedsmakt.

Jeg merker nysgjerrigheten virkelig er kommet tilbake. Jeg ser mulighetene og potensiale til å fortsette. I tillegg er det flere av fagene jeg føler vil styrke min markedsforståelse. Det interessante er at flere av eksamensoppgavene dette semesteret innebærer å sette seg inn i en tjenestevirksomhet, et marked, en bedrift osv. Jeg tror slike markedstilknytninger vil gjøre det mer forståelig å sette teori i praksis for å få en virkelighetsforståelse.

Håper du ønsker å følge meg videre.

Please share my information and spread the word:

Published in Digital markedsføring Hverdag Uncategorized Utdanning

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *