Skip to content →

Fortjent ros til mine gruppemedlemmer

Jeg arbeider på gruppe med to jenter dette semesteret, Bianca og Tonje Helén. To fantastiske jenter jeg er så heldig å ha blitt kjent med. Vi har laget en adwords-kampanje for vår valgte bedrift Ekko Bolig. Onsdag denne uken avsluttes kampanjen vår etter 21 dager på nett. Det har vært noen utrolig lærerike uker, så nå ser vi frem til å skrive den avsluttende post-kampanjen.

Jentene jeg har arbeidet med har utviklet seg svært mye, og nå ønsker jeg å rose dem for deres innsats.

 

Tonje har vært gruppeleder under Google-prosjektet og nå blitt nestleder for den nyoppstartede Linjeforeningen for vår studieretning, Markedsføring og Merkevareledelse.

Bianca har vært engasjert og skrevet et blogginnlegg hun har kalt «den jævla bloggen» som ble publisert på Kampanje i forrige uke, i tillegg til hennes store engasjement for kampanjen #hjelmsveisTwitter, Facebook og Instagram.

Please share my information and spread the word:

Published in Digital markedsføring Erfaringer Google Online Marketing Challenge Tips og erfaringer Uncategorized Utdanning

4 Comments

 1. Så hyggelig å lese, Samira 🙂 Nå ble jeg kjempeglad! Det har vært utrolig gøy å jobbe sammen med dere, jenter 🙂

  • Godt å høre at du likte det! 🙂
   Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet. Siste innspurt!

 2. Er så glad for at jeg jobber på gruppe sammen med deg og Tonje. Dere er to ivrige jenter, som alltid står på for å gjøre det beste. Jeg har lært utrolig mye av dere begge to, dette semesteret.

  Velidg hyggelig at du har nevnt meg i ditt innlegg 🙂

  • I like måte, Bianca! 🙂 Du er utrolig flink og engasjert i det du holder på med. 🙂 Og fortjener skryt av den grunn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *