Skip to content →

Ønsker du å lage en gratis nettbutikk på bare 5 minutter? Ecwid hjelper deg!

Å handle på nett er blitt så vanlig de siste årene at de fysiske butikkene dør ut, en etter en. Dette betyr at utvalget av butikker på nett øker og den enorme konkurransen gjør at det blir mer utfordrende å skille seg ut og skape gode, enkle og billige brukervennlige løsninger.

Har du hørt om Ecwid?

Plattformen lover deg en ferdig nettbutikk på 5 minutter og tilbyr netthandelsløsninger som gjør jobben for deg. De ønsker å fokusere på brukervennlighet. Dette gjøres ved at man kan logge seg på gjennom Facebook eller betalingstjenesten PayPal og dermed lages kontoen automatisk. På grunn av Facebooks mange brukere, er det også mulig å skape nettbutikken som App på bedriftens Facebook-side, bare noen klikk unna.

Skjermbilde 2015-04-27 kl. 13.09.48

Skjermbilde 2015-04-27 kl. 13.09.40

Før du velger å benytte deg av den nye netthandel-løsningen, er det viktig å være klar over at den blir etablert på subdomene unde Ecwid. Dette betyr at dersom du kaller deg for H&M, så heter nettbutikken «www.hm.ecwid.com«. I tillegg kan nettbutikken bli etablert på din WordPress-side.

 

Betalingsløsningen

Ecwid har løst betalingsløsningen ved at du kan koble på din PayPal-konto, eller du kan betale med kredittkort ved å etablere en salgskonto med løsningen ”stripe” link m/et enkelt skjema. Ifølge Nina Furu er det ikke bare oppsettet som er enkelt, men også prosessen der produkter skal legges inn i butikken. Det er mye mer effektivt enn flere av løsningene hun har prøvd tidligere, og det lover bra.

 

Hva er det beste med Ecwid?

Løsningen er helt gratis inntil 10 produkter. Dersom du har flere produkter enn det, må du betale 15 dollar per måned for inntil 100 produkter eller 99 dollar per måned for et ubegrenset antall varer.
Skjermbilde 2015-04-27 kl. 13.10.02

Skjermbilde 2015-04-27 kl. 13.10.18

En ulempe?

”Jeg er ikke 100 % fornøyd med at det ikke nødvendigvis er helt selvforklarende at kategoriene i nettbutikken faktisk er kategorier» Nina Furu.

Dette betyr at det først er når man har valgt kategori, at det blir mer tydelige natthandelsinstrukser med pris og informasjon.

 

Dersom du ønsker å drive/eller driver en liten butikk og vil ha den tilgjengelig på nett, kan Ecwids løsning være helt genial. Du kan lese mer om Ecwid her.


 Kilder:

Please share my information and spread the word:

Published in Digital markedsføring Nyttige tips til studenten Tips og erfaringer

8 Comments

 1. Oi, dette hørtes veldig enkelt ut. veldig glad for at du skriver spennende innlegg i bloggen din.

  • Ja, og det som er så fint med denne løsningen er at det faktisk er veldig enkelt. Så hyggelig å høre at du liker det jeg skriver. Det setter jeg veldig stor pris på, Bianca! 🙂

 2. Så kult! Dette er jo et veldig nyttig verktøy for de som er i oppstartsfasen 🙂

  • Ja, ikke sant?
   Veldig fin mulighet. Tenker også på disse som for eksempel ønsker å drive en liten hobbyvirksomhet ved siden av jobb/skole. Da er denne muligheten veldig fin, enkel og billig! 🙂

 3. Kult! Finnes mange stilige plattformer for nettbutikkdrift der ute 🙂 Godt du holder oss oppdaterte!

 4. Dette er noe jeg må ta med meg videre! Jeg var ikke klar over at det kunne gjøres så enkelt og greit! Kult at man kunne prøve seg frem med 10 produkter gratis til å begynne med

  • Ja, det er helt genialt! Håper løsningen tilfredsstiller gitte krav!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *