Skip to content →

OM MEG

Jenta bak bloggen  

Mitt navn er Samira Hoummira. Jeg er en 23 år gammel livsglad og motivert jente som lever livet i hovedstaden. Nå som jeg er ferdigutdannet Markedsfører, vil jeg benytte bloggen til å formidle, skrive, dele og ytre alt som engasjerer meg og mitt.

Utdanning

Fullførte en bachelorgrad i Markedsføring v/Høyskolen Kristiania i Oslo sommeren 2016. Våren 2017 studerte jeg Ledelse og Tekstforfatting på Høyskolen Kristiania Nettstudier. 

Akkurat nå (vår/sommer 2017)

Etter fullført bachelorutdanning gjennom tre år i Markedsføring og videre nettstudier, arbeider jeg som Digital Markedsfører og PR-ansvarlig for Hallingmarken. Dette er en sesongbasert jobb og utføres hjemmefra. Jeg arbeider også som Personlig assistent for Aleris Norge.

Søker nye utfordringer og fast jobb fra høsten 2017.  Send meg gjerne en mail om du vet om noe interessant! Det setter jeg stor pris på. 

Hvorfor studerte jeg markedsføring? 

Det er helt avgjørende for meg at det jeg studerte og brukte tiden min på, skapte verdi for meg. For at noe skulle gi meg verdi, måtte jeg ha interesse for det. Markedsføring er et utrolig stort fag med uendelige valg og mange muligheter. Da jeg begynte å studere, visste jeg ikke hva jeg ønsket å bli, men jeg visste hva jeg ønsket å fokusere på. Veien blir til mens man går, noe jeg erfarte våren 2015 som student i Digital markedsføring. Jeg ønsker å gjøre en forskjell og arbeide med det jeg mener er fremtidsrettet. Markedsføring er faktisk fremtiden.

sdfgh

Hvorfor blogg? 

Våren 2015 begynte bestemte jeg meg for å fordype meg i valgfaget, Digital markedsføring på skolen. Valgfaget var i hovedsak årsaken til at jeg opprettet denne bloggen, der ønsket er/var å få et større innblikk i hva digital markedsføring innebærer og hvorfor dette er så nødvendig, samt hvordan en blogg kan hjelpe meg videre på veien som ung og nyutdannet i Norge. 

Jeg merker at jeg fremdeles digger å skrive, formidle og dele erfaringer, opplevelser og egne meninger, så derfor har jeg bestemt meg for å fortsette å bruke denne bloggen til å kunne gjøre nettopp dette. 

Om bloggen 

Denne bloggen handlet i hovedsak om min hverdag som student ved Høyskolen Kristiania. Bloggen har derfor bært preg av anbefalinger og erfaringer som student, mine meninger, interesser og refleksjoner. Jeg har også skrevet sju delinnleveringer (se kategori) til eksamen i valgfaget digital markedsføring.

Jeg vil benytte muligheten til å dele og publisere hverdagsglimt som omhandler dagsaktuelle temaer, meg og mitt liv. I tillegg vil jeg dele mine erfaringer og meninger jeg måtte foretrekke å formidle. En blogg som også vil handle om å skrive, skrible og skape tekst og innhold –> med innslag av egne interesser, jobb, hobbyer og annet som opptar min hverdag og/eller fritid. Håper dere ønsker å følge meg på veien videre!

Frivillig arbeid og engasjement

Ved siden av studiene arbeidet jeg frivillig som tillitsvalgt for valgfagklassen, Digital markedsføring og markedsføringsklassen. Dette innebar at jeg deltok på obligatoriske møter, skrev statusrapporter for klassen, var en kontaktperson og stod ansvarlig for at relevant faglig og sosial informasjon ble videreformidlet. Jeg var også tillitsvalgt for markedsføringsklassen min hele mitt første år på Høyskolen Kristiania (tidligere Markedshøyskolen). Dette var en givende jobb, der jeg ble kjent med klassen, samt de hovestyret i Studentunionen. I tillegg erfarte jeg verdien av å hjelpe studenter i hverdagen. Helt gull å gjøre mer enn det som er obligatorisk! Mitt råd: BIDRA! 

Mine interesser 

Når jeg ikke arbeidet som tillitsvalgt eller studerte, trente jeg. Jeg trener både styrke og kondisjon, og er opptatt av en sunn helse og en kropp som fungerer godt i hverdagen. Min lidenskap for trening, gjenspeiles også på kjøkkenet. Her lager jeg god og variert næringsrik mat som gir meg energi og motivasjon til å fungere. I tillegg prioriterer jeg kjente og kjære som betyr mye for meg, gjerne over en kopp kaffe

Kontaktinformasjon

Please share my information and spread the word:

Published in Om meg

2 Comments

  1. Gard

    Gard

    Så flink du er! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *